Liderlik ruhunda var!

/ Kaynak: Fotomaç
Liderlik ruhunda var!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Beşiktaş, A Haber'in naklen yayınladığı maçta 1461 Trabzon'u 90+1'de Cenk Tosun'un attığı golle yenip Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda zirveye yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş, PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzonspor'u 1-0 yenerek puanını 10'a yükseldi ve liderlik koltuğuna oturdu. Rakibi karşısında mücadeleye etkisiz başlayan siyah- beyazlılar, savunma ve orta alanda iyi top çevirse de 1461 Trabzon ceza sahasında aradığı fırsatları bulamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Teknik direktör Şenol Güneş'in ikinci yarıda yaptığı hamlelerle hücum bölgesinde daha etkili hale gelen Beşiktaş, kazanma azmini maçın son anına kadar ortaya koyarken, golü de uzatmalarda buldu. 

Taze kan golü getirdi 
Oyuna sonradan giren isimler Beşiktaş'a 3 puanı getiren golün hazırlayıcısı oldu. 90+1. dakikada ceza sahası sol çarprazında topu alan Ricardo Quaresma, meşhur 'trivela'sı ile arka direkteki Gökhan Töre'yi gördü. Bu oyuncunun kafayla indirdiği topa Cenk Tosun, sağ ayağıyla gelişine yerden sert vurdu ve Beşiktaş'ı galibiyete taşıdı. Kartal, 20 Ocak Çarşamba günü Karabük ile oynayacağı maçı kazanırsa Son 16'ya kalacak.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...