Kaleci transferlerini açıkladı!

/ Kaynak: Fotomaç
Kaleci transferlerini açıkladı!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Beşiktaş beni, ben de Beşiktaş'ı istiyorum" diyen 27 yaşındaki Ukraynalı file bekçisi için onayı verdi

Siyah-beyazlılarda yaklaşık bir aydır devam eden kaleci transferinde teknik direktör Şenol Güneş'in son kararı Denys Boyko oldu.. Önceki gün Dnipro'nun Antalya kampında arkadaşımız Fatih Doğan'a özel açıklamalarda bulunan ve "Beşiktaş beni, ben de Beşiktaş'ı istiyorum. Son kararı başkanlar verecek. Ben, Antalya'dan direkt olarak İstanbul'a gitmeye hazırım" ifadelerini kullanan Boyko için, teknik patron Şenol Güneş de onayı verdi. Ukraynalı kalecinin hem formu hem de sürekliliğiyle istikrarlı isim olması teknik direktör Güneş ve ekibinin, Boyko'da karar kılmasını sağladı. BU arada Beşiktaş yönetimi, Boyko'da yaşanabilecek herhangi bir pürüze karşılık B ve C planını da belirlemiş durumda.

Kaleci transferlerini açıkladı!

Club Brugge'den büyük umutlarla Valencia'ya transfer olan ve bekleneni veremeyip hayal kırıklığı oluşturan Matthew Ryan ile görüşmelere başlandı. İki ay önce mensiküs ameliyatı olan ve iyileştikten sonra Domenech ve Diego Alves'in arkasında üçüncü kaleci konumunda kalan Avustralyalı file bekçisi için Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralama alternatifi üzerinde duruyor. ÖTE yandan İtalya basını, Beşiktaş'ın Sampdoria'nın 30 yaşındaki file bekçisi Emiliano Viviano ile ilgilendiğini yazdı. Haberde siyah beyazlıların İtalyan file bekçi için teklifinin hazır olduğu belirtilirken teklif miktarının henüz bilinmediğine değinildi. Viviano, Sampdoria'da 2. sezonun geçirirken sözleşmesi Haziran 2016'da sona eriyor.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...