Baron Chapo İngiliz devine talip oldu!

/ Kaynak: Hürriyet
Baron Chapo İngiliz devine talip oldu!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Geçtiğimiz hafta macera filmlerini aratmayan bir operasyonla yakalanan dünyanın en zengin uyuşturucu baronu Joaquin Guzman, Avrupa'dan kulüp satın alma kararı aldı.

Meksika'da tutulduğu yüksek güvenlikli hapishaneden temmuz ayında kaçan “Chapo (bücür)” lakaplı dünyanın en zengin uyuşturucu baronu Joaquin Guzman, geçen hafta düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

“Siyah Kuğu” adı verilen operasyonla ele geçirilen Chapo’nun, İngiliz devi Chelsea’ye satın almak istediği iddia edildi. Büyük bir futbol hayranı olan Chapo’nun, bir futbol kulübü almak için 1 milyar Euro ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Roman Abramovich’in sahibi olduğu ve 797 milyon Euro değeri olan Chelsea’yi ilk sırasına alan Chapo’nun alternatifleri arasında Manchester City (790 milyon Euro), Milan (785 milyon Euro) ve Juventus ( 779 milyon Euro) yer alıyor.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...