Rekora göz dikti

Düzenleyen:
Rekora göz dikti

SPOR Haberleri

Kocaman yönetiminde 2010-11 sezonunda ikinci yarıda 17 maçta 16 galibiyet alarak şampiyon olan sarı-lacivertliler bu defa bütün maçları kazanarak ipi göğüslemek istiyor

M.EMİN ULUÇ

Tarihin en pahalı kadrosunu kurarak sezona giren Fenerbahçe'de futbolcular yenilmez armada olmak için birbirlerine söz verdi. Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş'a kaybettikten sonra oynadığı 20 resmi maçta bileği bükülmeyen sarı-lacivertliler, kendilerine çılgın bir hedef belirledi. 2010-11 sezonunun ikinci yarısında oynadığı 17 lig maçının 16'sını kazanan, 1'inde berabere kalan, toplamda ise 18 maçta 17 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, bu sefer çıtayı çok daha yükseğe koydu. Ligin son 3 maçını kazanarak devre arasına giren Fenerbahçeli oyuncular, ikinci yarıdaki 17 maçta da galibiyet elde ederek kırılması güç bir rekora imza atmak istiyor. Kendi rekorlarını geliştirmekte kararlı olan oyuncuları bu konuda organize eden isim ise kaptanlar Volkan Demirel ve Gökhan Gönül.
Rekor bizim işimiz
Şampiyonluktan emin olan Volkan Demirel, "Bu sezon kupaları kaldıracağımızdan şüphem yok. Çünkü Süper Lig tarihinin en güçlü kadrosuna sahibiz. Her mevkinin en iyi oyuncuları bizde. Yeni takım olma sıkıntılarını da aştık. Artık vites yükselme zamanı" derken, "Kupayı rekor kırarak kaldıralım" sözleriyle arkadaşlarını motive ediyor. 2010-11'deki başarıyı hatırlatan Volkan, "Şimdi çok da güçlüyüz. Bu rekoru geliştirmek bize yakışır. 17'de 17 zor ama imkânsız değil" ifadesiyle adeta takımın beynini yıkıyor. Bu yolda Volkan'ın en büyük destekçisi ise Gökhan Gönül. 2010-11 şampiyonluğunun yaşayanlardan olan Gökhan, "O zaman çok büyük sıkıntılarımız vardı. Ama birbirimize kenetlendik ve 9 puan geriden gelerek şampiyon olduk. Şimdi bunu başarmak çok daha kolay. Yeter ki, takım ruhunu koruyalım" diyerek arkadaşlarına hedef gösterdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...