Boyko&Douglas, Antalya'dan Ümraniye'ye

/ Kaynak: Fanatik
Boyko&Douglas, Antalya'dan Ümraniye'ye

SPOR Haberleri  / Fanatik

Şenol Güneş, “Takviye gerekirken sayısal olarak da azaldık” diye yönetime gönderme yaptı, hatta ilk kez Dnipro'nun kalecisi Boyko'nun ismini de kullandı. Beşiktaş Başkanı Orman mesajı aldı, final operasyonunu başlattı.

Ara transfer ihtiyaçlarını çok önceden belirlemesine rağmen bu konuda hâlâ somut adım atamayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş de sonunda isyan bayrağını açtı.

Bu zamana kadar genelde işi espriye vuran deneyimli hoca, önceki gün kupada oynanan 1461 Trabzon maçından sonra daha net göndermeler yaptı. Motta ve Franco’nun gönderildiğini hatırlatıp, “Takviye gerekirken sayısal olarak da azaldık” diyen Siyah-Beyazlılar’ın hocası, kaleci sorularına da ilk kez Dnipro’nun yıldızı Boyko’yu doğrulayarak yanıt verdi.

Lider Beşiktaş’ta Güneş’in mesajını Başkan Fikret Orman aldı! Güney’de kamp yapan Ukrayna ekibinin kalecisi Boyko ve stoperi Douglas için Orman’ın kurmaylarına talimat verdiği ve 2 oyuncunun Antalya sonrasındaki durağının Ümraniye olmasını istediği ortaya çıktı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...