Fenerbahçe zoru sever!

Fenerbahçe zoru sever!

SPOR Haberleri

Denis Suarez'in gündeme gelmesi, taraftarları heyecanlandırdı. 22 yaşındaki yıldızı transfer etmek hiç kolay değil. Ancak sezon başında Nani, Van Persie gibi isimlere imza attıran Fenerbahçe için 'imkansız' yok!

Villarreal ile bu sezon fırtına gibi esen ve dikkatleri üzerine çeken Denis Suarez’in Fenerbahçe tarafından aylardır takip edildiği ortaya çıkmıştı. İspanyol yıldızın adının takımlarıyla anılması Sarı-Lacivertliler’i fazlasıyla heyecanlandırdı. 22 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe’ye büyük katkı sağlayacağı yorumları yapıldı. 

Van Persie de imkansızdı!
Denis Suarez’in genç yaşı ve yaptığı çıkışla birçok kulübün radarına girmiş olması nedeniyle bu transferi gerçekleştirmek hiç kolay değil. İspanyol basını, Barcelona’nın sezon başında Villarreal’e sattığı bu oyuncuyu ara transfer döneminde geri almaya çalıştığını bile öne sürdü.
Ancak bunlar Fenerbahçe Yönetimi’ni korkutmuyor. Sezon başında Van Persie, Nani gibi dünyaca ünlü yıldızların adı Sarı-Lacivertliler ile anıldığında da, “İmkansız” yorumları yapılmış, kısa süre sonra iki futbolcu da Çubuklu’yla objektiflere poz vermişti.  

Teklif EURO 2016’dan önce
Fenerbahçe’nin planı, başarılı orta saha oyuncusuna sezon sonunda imza attırmak. Ancak haziran ayında başlayacak olan EURO 2016 nedeniyle yönetim elini çabuk tutmak istiyor. Suarez’in İspanya Milli Takımı’na çağrılma ihtimali yüksek. Turnuvada yapacağı bir patlama, zaten kolay olmayan transferini iyice zora sokabilir. Bu nedenle yönetimin nisan ayında resmi girişimlere başlaması bekleniyor.

Geleceğe yatırım: Marin
Takım arkadaşı Suarez ile birlikte Fenerbahçe’nin radarına giren Adrian Marin, öncelikli hedef değil. Ancak 19 yaşındaki sol bek hakkında detaylı bir rapor hazırlayan oyuncu izleme komitesi, Marin’in kaçırılmaması konusunda ısrarcı. 
Yönetim, İspanyol futbolcuya Caner’in yeni sözleşmeye imza atmaması halinde b planı gözüyle bakıyor. Gözlemci ekibi ise Adrian Marin’in Fenerbahçe için büyük bir yatırım olacağına emin. Hazırlanan raporda, 19 yaşındaki futbolcunun düzenli forma giymesi halinde kısa sürede Avrupa’nın üst düzey sol bekleri arasına girebileceğine vurgu yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...