'Wesley, yönetimi tam 5 kez aradı!'

/ Kaynak: Fanatik
'Wesley, yönetimi tam 5 kez aradı!'

SPOR Haberleri  / Fanatik

Sneijder'in menaceri Guido Albers'in bu sözleri de gündeme damga vuracak.

“Wesley Galatasaray’ı her yıl Şampiyonlar Ligi’nde olduğu için tercih ediyor. Ceza gelirse ne düşünür bilemem ama bence ayrılmalı” sözleriyle bomba etkisi oluşturan Albers, bu kez de Hollandalı yıldızın ‘gelecek’ konusunda yönetimi tam 5 kez aradığını, ancak kimsenin oralı olmadığını söyledi.

Cim Bom’a bir şok da Wesley Sneijder’den geldi... UEFA’dan kulübe ulaşan rapor sonrası, Avrupa kupalarından men edileceği neredeyse şimdiden kesinleşen Sarı-Kırmızılılar’da, Hollandalı yıldızın durumu merak ediliyordu. Konuyla ilgili olarak özel açıklamalar yapan Sneijder’in menaceri Guido Albers, adeta kara haber vermişti. Net bir şekilde, “Ceza gelirse, Sneijder’i götürürüm” mesajı gönderen Albers’in açıklamalarının ikinci bölümü de olay oluşturacak cinsten. Sözleşme yenileme zamanında kulüple masaya otururken, “Bizim için en önemli konu, kulübün vizyonu ve gelecek planı” diyen Albers, Sneijder için Şampiyonlar Ligi’nin ne denli önemli olduğunu bildirmişti.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...