Burak Yılmaz West Ham formasıyla!

Burak Yılmaz West Ham formasıyla!

SPOR Haberleri

Slaven Biliç'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham United'ın, Burak Yılmaz'ın transferi için resmi girişimde bulunduğu iddiası, Sarı-Kırmızılı taraftarları harekete geçirdi!

Galatasaray taraftarı, ismi İngiliz kulüplerinden West Ham ile anılan Burak Yılmaz'a bu kulübün formasını giydirdi! Teknik direktörlüğünü Beşiktaş'ın eski hocası, Hırvat Slaven Biliç'in yaptığı Premier Lig ekibinin resmi girişimde bulunduğu iddiası sonrası Galatasaray taraftarı da harekete geçti. Burak'ın, West Ham'a satılmasını onaylayan taraftarlar photoshop çalışması ile yıldız futbolcuya West Ham forması giydirdi. Bilgisayarda oluşturulan fotoğrafta Burak Yılmaz'ın kendisi için hazırlanan West Ham United formasını da elinde tuttuğu görülüyor.

Emenike'yi de takipteler

Bilindiği üzere West Ham ara transfer döneminde kadrosunu bir hücum oyuncusu ile takviye etmeyi planlıyor. Bonservisi Fenerbahçe'de olan ve Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'le yollarını ayıran Emmanuel Emenike de İngiliz ekibinin ilgilendiği oyunculardan...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...