Özbiliz: Politikacı değil futbolcuyum

Düzenleyen:
Özbiliz: Politikacı değil futbolcuyum

SPOR Haberleri

"Türkiye ve Ermenistan arasındaki gergin ilişkiye rağmen bana İstanbul'da çok iyi bir karşılama yapıldı"

Beşiktaş'ın yeni transferi Aras Özbiliz sağlık kontrolünden geçti. 25 yaşındaki oyuncuda herhangi bir probleme rastlanmazken, Aras "İkinci yarıda Rayo Vallecano formasını terleteceğim. Böylece maç eksiğimi kapatarak yeni sezona hazır başlayacağım" diye konuştu. Bakırköy doğumlu, Ermeni kökenli futbolcu, "İstanbul'da çok sıcak bir şekilde karşılandım. Türkiye ve Ermenistan arasındaki gergin ilişkiye karşın bana çok iyi bir karşılama yaptılar. Şunu herkesin bilmesini istiyorum, ben bir futbolcuyum, politikacı değilim. Konu futbolsa problem de yoktur" dedi.
Ajax her zaman hayalim
Beşiktaş'a transfer hikayesini de anlatan Aras Özbiliz, "Dizimden geçirdiğim sakatlığın öncesinde de Beşiktaş benimle ilgileniyordu. Sonra da ilgilenmeye devam ettiler. Spartak Moskova yolları devre arasında ayırmanın iyi olacağını düşündü ve Beşiktaş birden tekrar devreye girdi, böylece transfer gerçekleşti" diye konuştu. Hollanda'nın Ajax takımının altyapısından yetişen oyuncu, "Orada uzun yıllar forma giydim. Her zaman Ajax'a dönmenin hayalini kurdum. Frank de Boer ile aram iyi ancak o dönem kulüpten ayrılmam gerekmişti" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...