Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beklenen açıklama geldi! Trabzon-Beşiktaş maçı...

Düzenleyen:
Beklenen açıklama geldi! Trabzon-Beşiktaş maçı...

SPOR Haberleri

Trabzonspor - Beşiktaş maçının başlamasına saatler kala Trabzon’dan kötü hava koşulları devam ediyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı.

AÇIKLAMA: DOĞAL ŞARTLAR ELVERİRSE MAÇ OYNANACAK

Trabzonspor Kulübü Stadyum ve Tesisler Koordinatörü Özer Bayraktar, yaptığı açıklamada, dün gece başlayan kar yağışının stat zeminini de etkilediğini belirtti.

Bayraktar, maç öncesinde rutin olarak düzenlenen eş güdüm toplantısında zeminle ilgili durumun da görüşüldüğüne işaret ederek, "Saat 13.30'da statta kar temizleme çalışmasına başlanmasına karar verdik. Üç tane kar küreme aracımız ve 40 personelimiz var. Ortahisar Belediyesinden de bu konuda yardım alacağız. Statta gerekli olan malzemelerin temini yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri, gözlemcileri de bize teşekkür etti. Doğal şartlar elverirse maç oynanacak" diye konuştu.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, Trabzon'daki kar yağışı maç saatine kadar yoğun şekilde devam edecek.

U21 maçı ertelendi

Öte yandan bugün Kadir Özcan Tesisleri’nde oynanacak olan Trabzonspor (U21) - Beşiktaş (U21) karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Meteorloji 'Yoğun kar' diyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesine girildiğinde maç saati için Trabzon'da sıcaklık 0 ilâ 1 derece gösterilirken, öğle saatlerinden akşam geç saatlere kadar yoğun kar yağışı uyarısı yapılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...