Maç ertelendi!

/ Kaynak: Fanatik
Maç ertelendi!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş maçı yoğun hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. TFF resmi kararı kısa sürede açıklayacak.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve stat zemin ısıtma sisteminin kullanılamaması yüzünden Mersin İdmanyurdu maçı ertelenen Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı da ertelendi.

Hami Mandıralı'yla iki sezon sonra yeniden anlaşan ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen Trabzonspor da bu akşam maçını oynamayacak. 

Trabzon'da aşırı kar yağışı... 
Süper Lig'de 19. haftanın en önemli maçında Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak. Maç saat 20'de başlayacak ve karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. 
Ancak kentte dünden beri devam eden yoğun kar yağışı maçın oynanma ihtimalini tehlikeye soktu.

İstanbul - Trabzon seferleri iptal!
Öyle ki, muhabirlerimizin bugün İstanbul'dan Trabzon'a gideceği sefer iptal oldu. Gazeteciler havalimanında bir sonraki seferleri beklemeye başladı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...