Fener arayı açıyor

Fener arayı açıyor

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, 3 penaltının skoru belirlediği maçta Fernandao (2) ile 3 puanı kaptı. Rize'ye Silvestre yetmedi

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u Kadıköy'de 2-1 yenerek bir engeli daha aştı. Sarı- lacivertliler, bu sonuçla kar nedeniyle iki maçı ertelenen Beşiktaş'ın 5 puan önüne geçip, liderliğini sürdürdü. 

İlk yarı şut rekoru 
İlk yarıda rakibi önünde müthiş bir baskı kuran Kanarya, tam 13 şutla rekor kırmasına rağmen, golü penaltılardan buldu. Fernandao, 29'da Volkan Şen'in düşürülmesi, 40'ta ise Sercan Kaya'nın eline çarpan topla kazanılan atışların ikisinde de topu kaleci Itandje'nin sağından filelerle buluşturup, skoru 2-0'a getirdi. İkinci yarının başında Volkan'ın ceza sahasında Deniz Kadah'ı indirmesiyle kazanılan penaltıyı Silvestre gole çevirince, Çaykur Rizespor umutlandı. 

Volkan telafi etti 
58'de Ahmet İlhan'ın köşeye gönderdiği gollük şutu kaleci Volkan mükemmel çelip, penaltıdaki hatasını telafi etti. Kalan bölümde başka gol olmayınca Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrıldı. 

23 maçtır namağlup 
Fenerbahçe bu sonuçla yenilmezlik serisini de 23 maça taşıdı. Sarı-lacivertliler, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı son 23 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...