Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolun sonu Rio olsun

Düzenleyen:
Yolun sonu Rio olsun

SPOR Haberleri

A Milli Basketbol Takımımız elemelerde Senegal ve Kanada'yla eşleşti

A Milli Basketbol Takımımız'ın Rio'da düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılabilmesi için oynayacağı eleme turundaki rakipleri belli oldu. A Grubu'nda Senegal ve Kanada ile eşleşen 12 Dev Adam'ın, Rio'da yer alabilmesi için Fransa, Yeni Zelanda ve Filipinler'den oluşan B Grubu'ndan gelecek takımları da ekarte etmesi gerekecek. Grupta ilk ikiye girmesi halinde B Grubu'nun 1 veya 2.'si ile yarı final oynayacak Ergin Ataman'ın öğrencileri, final maçını kazanmaları halinde Rio'da yer almaya hak kazanacak. Millilerin de yer aldığı A ve B Grubu maçları 4-10 Temmuz tarihleri arasında Filipinler'in başşehri Manila'da oynanacak. 
Periler'in yolu kısa 
Kadın Basketbol Takımımız ise B Grubu'nda Arjantin ve Kamerun ile eşleşti. Potanın Perileri grubu ilk iki sırada tamamlamamız halinde çapraz eşleşme ile A Grubu'ndan gelecek takımla karşılaşacak ve bu maçı kazanması halinde Rio'da yer alacak. Fransa'nın Nantes şehrinde yapılacak eleme maçları 13-19 Haziran tarihlerinde oynanacak. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...