Artık yeni evim Riva

Düzenleyen:
Artık yeni evim Riva

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un Başkanı değişime katkıda bulunmak amacıyla futbolun merkezini mesken belleyeceğini söyledi

Tarihinin en zor dönemini yaşayan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, federasyona ve MHK'ye eleştiriler ve öneriler getirdi. Mevcut düzenin değişmesi gerektiğini belirten Usta, Riva'da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu'na çıkarmalar yapacağını söyledi. "Bu sistem bitmiştir, tükenmiştir" diyen Başkan Usta, "Mutlak manada Türkiye'de yeni bir düzene ihtiyacımız var.  Riva'yı bizim olarak görüyorum. Orayı başka bir yer olarak görmek istemiyorum. Riva bundan sonra benim evimdir. Riva'ya gitme nedenimiz yeni düzende birbirimizi anlamak içindir. Birbirimize uzak olmamalıyız.Kim ne kadar gider bilemem ama ben Riva'ya sıkça gideceğim" dedi. 
Öte yandan Deniz Ateş Bitnel'in hakemliği bırakacağını yineleyen Usta, "Hakemlerin profesyonelleşmesi gerekiyor. Takım kaptanlarıyla hakemlerin sene içerisinde sıkça bir araya gelmesini sağlamalıyız" dedi. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun istifasını neden istemediğini de açıklayan Usta, "Kuddusi Bey ilk ve son başkan mı? Problem başkanlarda değil Türkiye'de. Bu bir sistem problemidir ve bu sistem iflas etmiştir" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...