Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şampiyon sesleri

Düzenleyen:
Şampiyon sesleri

SPOR Haberleri

Maç sonrası coşku büyüktü. Sarı-lacivertli taraftarlar uzun süre şampiyonluk tezahüratı yaptı, futbolcuları bağrına bastı

F.Bahçe dün Beşiktaş karşısında sezonun en önemli galibiyetini aldı. Puan kaybı halinde şampiyonluk yarışında ağır yara alacak olan sarı-lacivertliler çok üstün bir futboldan sonra siyah-beyazlı takımı net bir skorla yenerek büyük moral depoladı. Hakem Cüneyt Çakır'ın bitiş düdüğüyle birlikte F.Bahçeli futbolcular sahada büyük sevinç yaşadı. Taraftarların da tribünde durumu pek farklı değildi. Futbolcuları çağıran taraftarlar karşılıklı üçlü çekti. Sarı-lacivertli tribünler uzun süre, "Sarı-lacivert, şampiyon Fener" tezahüratı yaptı, futbolcuları bağrına bastı. Soyunma odasına inen yöneticiler teknik heyet ve futbolcuları kutlarken cezalı olan Başkan Aziz Yıldırım'ın kutlama mesajını iletti. 

Volkan Demirel: Beşiktaş bir şey yapamadı
Maç sonrası konuşan ve geceye kurtarışlarıyla damga vuran Volkan Demirel, "Bu en önemli maçtı. Hocamız kazanmak için bize neler yapacağımızı iyi anlattı. Kaybettiğimiz takdirde neler olabileceğini de iyi biliyorduk" vurgusu yaparken, "Beşiktaş ligin iyi oynayan takımlarından biriydi fakat karşımızda çok fazla bir şey yapamadı. Her şey bizim için yeni başlıyor. Bizim takım, çok iyi bir takım. İyi transferlerimiz vardı onlara Fenerbahçe'yi anlatmak zaman alıyor. Hep beraber bir yerlere gelebiliriz. Volkan Demirel'in üzerine yük verdikçe Volkan Demirel onu taşımasını bilir. Ben bu yükleri taşıyacak kapasitedeyim. Kendimi övmek gibi olmasın ama her zaman zorlukların altından kalkmasını biliyorum" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...