Galatasaray kupaya tutundu!

Düzenleyen:
Galatasaray kupaya tutundu!

SPOR Haberleri

Ligde şampiyonluk yarışından kopan, UEFA Avrupa Ligi’nde havlu atan, Mustafa Denizli’nin istifası ile karışan son olarak da UEFA’dan 1 yıl men cezası alan Galatasaray, bu olumsuz ortamda önündeki tek hedef olan kupada adını yarı finale yazdırmayı başardı. Deplasmandaki ilk maçı 2-1 kazanan Aslan, 1-1’lik sonucun ardından yarı finale yükselen taraf oldu.

Kötü bir dönemden geçen Galatasaray, Akhisar karşısında maça tempolu başladı. İlk dakikadan itibaren rakip alanda baskı kuran sarı-kırmızılılar, aradığı golü 10. dakikada buldu. Cim Bom, Douglao'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

Golün şokunu üzerinden çabuk atan Akhisar Belediyespor ise beraberlik için yüklenmeye başladı. Galatasaray savunmasını geçmekte zorlanan konuk ekip girdiği pozisyonları da değerlendiremedi.

İlk 45 dakikada üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Akhisar Belediyespor ikinci yarıya golle başladı. Douglao'nun kendi kalesine attığı golle yenik duruma düşen konuk ekip Rodallega'nın kafa golüyle skora dengeyi getirdi: 1-1

Beraberlik sonra galibiyet için yüklenen Akhisar Belediyespor 68. dakikada inanılmaz bir fırsattan yararlanamadı.
 
ATİK'TEN İKİ ZORUNLU DEĞİŞİKLİK 
Maçta Orhan Atik zorunlu olarak ikinci kez oyuncu değişikliğine gitti. İlk olarak gözüne darbe alan Bilal Kısa yerini Donk'a bırakırken, Hakan Balta ile çarpışarak sakatlanan Sabri'nin yerine Linnes dahil oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...