Olağanüstü hal

Düzenleyen:
Olağanüstü hal

SPOR Haberleri

Üst üste mağlubiyetlerle ligin dibine doğru yol alan bordo-mavililerde Konya, Mersin ve Beşiktaş maçları öncesi kırmızı alarm verildi

Süper Lig'de sıkıntı üstüne sıkıntı yaşayan Trabzonspor, kritik bir sürece girdi. Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle ligin alt sıralarına doğru gerileyen bordo-mavililer ligde istikrar yakalayamadı. 1 maç eksiğiyle sadece 27 puanı olan Trabzonspor tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken, küme düşme potasının üst sırasında yer alan Sivasspor ile aradaki puan farkı 9'a indi. Bordo-mavililer sırasıyla Konyaspor, Mersin İdman Yurdu ve Beşiktaş ile oynayacağı 3 karşılaşmayı sezonun en önemli kritik maçları olarak gündemine alırken, kulübün ekonomik sorunları yanı sıra diğer yaşanan gelişmelerle ilgili olarak yoğun bir mesai harcayan Başkan Muharrem Usta da kritik sürece odaklandı. 
İdmanlar kapatıldı
Kurmaylarıyla sürekli görüşme halinde olan Usta, Teknik Direktör Hami Mandıralı'dan takımın son durumu hakkında sürekli bilgi alırken, neler yapılması gerektiği noktasında görüş alışverişinde bulunuyor. Yaşanan kritik süreçte Trabzonspor'da antrenmanlar da basına kapatıldı. Önceki gün gerçekleştirilen çalışmanın 30 dakikalık bölümünü basın mensuplarına açan Trabzonspor, dünkü antrenmanı ise basına kapadı. Bordo-mavililerin maç gününe kadar yapacağı diğer antrenmanları da basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...