Orhan Atik: Gözüm gibi bakacağım

Düzenleyen:
Orhan Atik: Gözüm gibi bakacağım

SPOR Haberleri

Mustafa Denizli'nin bırakması sonrası takımın başında ilk maçına çıkan Orhan Atik, "İlk yarı çok arzulu, çok istekli bir Galatasaray vardı. İkinci yarı ise bununla ilgili tam anlamıyla aynı paralelde olduğumuzu söyleyemem. Vermiş olduğumuz bir takım pozisyonlar var ki bunları irdeleyeceğiz ve yorumlayacağız. Bu konuda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Mustafa Denizli'nin bırakması sonrası takımın başında ilk maçına çıkan Orhan Atik, "İlk yarı çok arzulu, çok istekli bir Galatasaray vardı. İkinci yarı ise bununla ilgili tam anlamıyla aynı paralelde olduğumuzu söyleyemem. Vermiş olduğumuz bir takım pozisyonlar var ki bunları irdeleyeceğiz ve yorumlayacağız. Bu konuda çalışmalarımız devam edecek” dedi. “Ben bu kulübe 39 yıl önce 10 yaşında gelmiş, Galatasaray’ın neferiyim” diyen Atik, “Galatasaray’ın çocuğum. Bu külüp benim tutkum. Burada ne kadar süre olacağımla ilgili yönetim bana destek veriyor. Galatasaray bana emanet edilmiştir, ben de bu emanete gözüm gibi bakacağım. Bu böyle bilinsin” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...