Güneş yaktı geçti

Düzenleyen:
Güneş yaktı geçti

SPOR Haberleri

Kupadan elenmelerinden çok, ortaya konan kötü futboldan dolayı mutsuz olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, "Böyle oynarsak lig de elimizden gider" dedi

Ligin en kritik maçında Fenerbahçe'ye kaybedip şampiyonluk yolunda büyük yara alan, 3 gün sonra da Konyaspor'a deplasmanda da yenilerek kupadan elenen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in kızgın yüzü ortaya çıktı. Sezon başından bu yana en büyük hedef olarak şampiyonluğu önlerine koyduklarını söyleyen Güneş, "Beni kupadan elenmek değil, maçta ortaya koyduğunuz kötü oyun üzdü" dedi. Oğuzhan ve Gökhan Töre'nin yaptıkları top kayıplarının takımı zor durumda bıraktığını dile getiren Güneş "Fenerbahçe'yle şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Ligin bitmesine aylar var ama şampiyonluğu garantilemiş gibi tavırlarınız var. Herkes kendine gelsin. Böyle kötü oynamaya devam edersek şampiyonluk da elimizden gider" diyerek sitemde bulundu. 
Atiba tek başına ne yapsın?
Tecrübeli teknik adamın İstanbul'a döner dönmez tesislerde yardımcılarıyla birlikte durum değerlendirmesi yaptığı ve takımın son durumunu masaya yatırdığı belirtilirken mini zirveden orta saha oyuncularının formsuzluğunun takım üzerinde olumsuz etki yaptığı sonucu çıktı. Sezon başından beri maç kaçırmadan oynayan Atiba'da yorgunluğun baş göstermesinin yanı sıra Oğuzhan'ın düşük performansının Sosa'ya da yük bindirdiği sonucuna varılan değerlendirmede orta sahadaki yükün sakatlıktan dönen Tolgay ve Veli'ye de dağıtılması kararına varıldı. 
> Hüseyin EROĞUL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...