Fener Krallığı

Düzenleyen:
Fener Krallığı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe sadece futbolda değil, basketbol ve voleybolda da hem erkeklerde kadınlarda bütün kupalarda şampiyonluk kuruyor

Gün oldu devran döndü. 3 Temmuz kumpasıyla çökmesi beklenen asırlık çınar,  köklerinden aldığı güçle adeta yeniden doğdu. Fenerbahçe, bu sezon futbol takımıyla fırtınalar estirirken, basketbol ve voleybol takımlarıyla da şaha kalktı. Futbolda üç kulvarda mücadele eden tek Türk takımı unvanını koruyan Fenerbahçe, Süper Lig'de liderlik koltuğunda otururken, Avrupa Ligi'nde Son 16'ya, Türkiye Kupası'nda ise yarı finale kalmayı başardı. Ligde ve kupada şampiyonluktan emin olan sarı-lacivertliler, bir ilke imza atıp Avrupa'da da zafere ulaşarak kulüp tarihinin en başarılı sezonu yaşamayı hedefliyor. Ancak kupa hedefleri sadece futbolla kısıtlı değil. Fenerbahçe, erkek ve kadın takımlarıyla hem basketbol hem de voleybolda şampiyonluğa ulaşarak tulum çıkarmak istiyor.
Tarihi rekabet yalan oldu
Erkek Basketbol Takımı 21 Şubat'ta kaldırdığı Türkiye Kupası'nı lig şampiyonluğuyla taçlandırmak için Anadolu Efes'le puan puana zirve yarışı verirken bir yandan da Final Four'da zafer hedefliyor. Hem ligde hem Avrupa'da yoluna kayıpsız devam eden Kadın Basketbol Takımı ise bugün Kayseri'de oynanacak maçta Galatasaray'ı yenerek ilk zaferini Türkiye Kupası'nda yaşamak istiyor. Kadın Voleybol Takımı ligde liderliği korurken, Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finale yükseldi. Ligde 3. sırada yer alan Erkek Voleybol Takımı da kupa hedefini sürdürüyor. Hem maddi hem sportif anlamda zorlu bir süreçten geçmekte olan Fenerbahçe'nin ezeli rakiplerinden Galatasaray bütün branşlarda sarı-lacivertlilerin arkasında kalırken, Beşiktaş ise sadece futbol takımıyla ligde şampiyonluk mücadelesini sürdürebiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...