Fırtına'nın yerinde yeller esiyor!

Düzenleyen:
Fırtına'nın yerinde yeller esiyor!

SPOR Haberleri

Süper Lig'de bu sezon yokları oynayan Trabzonspor, Torku Konyaspor deplasmanından eli boş döndü. Son 7 maçta 4. kez sahadan galibiyetle ayrılan Torku Konyaspor 3 puanı 2 golle alırken, Trabzonspor son 6. maçında 5. kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Bu sezon aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Trabzonspor, ligin flaş ekiplerinden Torku Konyaspor'a deplasmanda 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Maça etkili başlayan Torku Konyaspor aradığı gole 29. dakikada ulaştı. Alban Meha'nın asistinde rakipleri geçen ve son olarak kaleci Esteban'ı da avlayan Abdou Razack Traore topu ağlarla buluşturdu. Burkina Fasolu oyuncu, Trabzonspor ile oynadığı 6. maçında, bordo-mavili ekip ağlarına 6. golünü bıraktı.

Trabzonspor adına Sefa ilk yarıda yüzde 100'lük bir gol pozisyonundan yararlanamazken ilk yarıda 1-0 ev sahibinin üstünlüğüyle sona erdi. Trabzonspor'da Ramazan Övünç, 84. dakikada Alban Meha'ya yaptığı hareket nedeniyle ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Maçta son sözü 90+4'te Ömer Ali Şahien söyledi. Ani gelişen Konya atağında son olarak cezasahası sol içinde topla buluşan Ömer Ali Şahiner, topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti, Torku Konyaspor: 2 - Trabzonspor: 0...

Bu sonuçla Torku Konyaspor üstüste 3. maçından da galibiyetle ayrıldı. Son 7. maçında 4. galibiyetini elde eden Konyaspor, puanını 43 yaptı ve lig 3.'lüğüne yükseldi.

Son 6 maçta 5. kez sahadan yenilgiyle ayrılan Trabzonspor ise 27 puanda kaldı. Bordo-mavililer ayrıca son 8 deplasmanda 7. kez sahadan yenik ayrıldı ve lig tarihindeki en kötü istatistiklerinden birine imza attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...