Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demiral: En rahat sezonum

Düzenleyen:
Demiral: En rahat sezonum

SPOR Haberleri

Forma giydiği 24 maçta 19 gol yiyen, 11 karşılaşmada kalesine set çeken F.Bahçeli kaleci, "Takım o kadar iyi savunma yapıyor ki, bana fazla iş düşmüyor" dedi

M.EMİN ULUÇ

Kariyerinin en başarılı sezonlarından birini geçirmekte olan Volkan Demirel, başarısını defansa borçlu olduğunu söyledi. Geçen sezon yoğun eleştiri toplayan ancak hazırlık döneminden beri sıkı çalışmasıyla eski fit görüntüsüne kavuşarak yüksek bir performans sergilemeye başlayan kaptan, "Bu sadece benim başarım değil. Bu sezon takım olarak gerçekten iyi savunma yapıyoruz. Açıkçası bana çok fazla bir iş düşmüyor. Gelen pozisyonlarda da elimden geleni yapmaya çalışıyorum" ifadesini kullandı. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın özellikle ligde forma şansı tanıdığı tecrübeli kaleci, 24 maçta sadece 19 gol yerken, 12 karşılaşmada kalesine set çekmesiyle ilgili olarak da, "Güzel bir istatistik. İnşallah sezon sonuna kadar daha da geliştirebilirim" dedi.
3 kupayı da istiyoruz
Takım olarak şampiyonluğa inandıklarını vurgulayan Volkan Demirel, "Samimi olarak söylemek gerekirse, sezon başından beri yeni bir ekip olmanın sıkıntılarını yaşıyorduk. Ama derbide gerçek bir takım olmayı başardık ve artık çok daha güçlüyüz. Beşiktaş galibiyetinin anlam kazanması için Akhisar'da da kazanmamız gerekiyordu ve biz de gerekeni yaptık. Bu formayı giyen her oyuncu sorumluluğunu biliyor ve elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyor" ifadelerini kullandı. Şampiyonluk havasına girdiklerini dile getiren kaptan, "Bu sezon 4. yıldızı takmaya kararlıyız. Ama hedefimiz sadece lig de zirve yapmak değil. Türkiye Kupası'nı da istiyoruz. Hepsinden önemlisi Avrupa'da kupa kaldırarak kulüp tarihinde bir ilke imza atmayı arzu ediyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...