Divan-ı hümayun

Düzenleyen:
Divan-ı hümayun

SPOR Haberleri

CAS'a başvuru ve teknik direktör konusu gündemin en önemli maddesi olacak. 5 ay önce Mustafa Denizli diye bağıran gelenekçilere karşı yenilikçiler bu kez masaya yumruklarını vuracak

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu’nun mart ayı olağan toplantısı bugün 13:30'da gerçekleştirilecek. Kulüp ile bağlı ortaklıklarına ait 31 Aralık 2015 tarihi itibarıyla düzenlenmiş mali, idari ve sportif raporun yönetim kurulu tarafından sunulacağı toplantıda, yine bu raporla ilgili denetim kurulunun tespit ve incelemeleri de aktarılacak. Mali raporlarının sunumundan sonra Duygun Yarsuvat ve Dursun Özbek yönetimlerinin ayrı ayrı ibrasına geçilecek. Başkan Özbek'in adeta bir sınav vereceği toplantının gündeminde ise UEFA'dan gelen ceza ve teknik direktör konusu olacak. Dursun Özbek'in öncelikle güven tazelemek adına Riva arazisinden 1.5 milyar lira gelir elde edilecek projesini ön plana çıkartmaya çalışacağı ifade ediliyor. 
Favre'yi istiyorlar 
Özbek'in konuşmasının ardından Finansal Fair Play kurallarına uyulmadığı gerekçisiyle Avrupa'dan 1 yıl men cezası alan kulübün bu konuda CAS'a başvuru yapıp yapmayacağı tartışılacak. Kulislerde üyelerin fikir ayrılıklarına düştüğü konuşulurken büyük bir çoğunluğun "başvuru" taraftarı olduğu belirtildi. Teknik direktörü konusunda ise yenilikçilerin, Mustafa Denizli'nin başarısızlığının ardından gelenekçilere karşı ellerinin güçlendiğinin altı çiziliyor. Bugünkü toplantıda Hamzaoğlu'nun gönderilmesinden sonra Lucien Favre ismini öneren üyeler bu isteklerini tekrarlayacak. Fenerbahçe derbisine  2 haftadan daha az bir süre kalırken camianın geneli de yeni çalıştırıcı meselesinin bir an önce çözülmesini istiyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...