Söz başkanım

Düzenleyen:
Söz başkanım

SPOR Haberleri

Mersin İdman Yurdu maçını kazanmak için ant içen bordo-mavili oyuncular, Usta’ya “3 puan alarak sizi biraz olsun rahatlatmak istiyoruz” dediler

Süper Lig’de yarın sahasında Mersin İdman Yurdu’nu misafir edecek olan Trabzonspor’da futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Ligde oynadığı son 3 maçtan da puansız ayrılarak alt sıralara demir atan bordo-mavili oyuncular, Başkan Muharrem Usta ile görüştü. Takımın içinde bulunduğu duruma ve birçok kesimden eleştiri almasına rağmen Başkan Usta'nın ortaya koyduğu tutumu takdir ettiklerini belirten futbolcular, "Siz bize zor günlerde kol kanat gerdiniz. Biz de Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak sizi biraz olsun rahatlatmak istiyoruz" dediler. Muharrem Usta da futbolcuların bu duyarlılığından etkilendiğini belirterek, "El birliği ile Trabzonspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Sıkıntılı süreçte elini taşın altına koyanları hiç bir zaman unutmayacağız" diye konuştu. 
Mandıralı'nın 'MBS' planı
Teknik Direktör Hami Mandıralı da ’MBS’ planı adını verdiği Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş ve Medicana Sivasspor maçlarını kayıpsız geçerek rahat bir nefes almak istiyor. Son 3 haftada yaşanan puan kayıpları nedeniyle camianın endişesini dikkate alarak futbolcularına önemli uyarılarda bulunan Mandıralı, özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan ve son vuruşlarda etkisiz kalan forvet oyuncularıyla özel görüşmeler yapıyor. Ayrıca teknik ve taktik antrenmanlardan daha çok motivasyonu yükseltici çalışmalar yaptıran Mandıralı, sürekli bire bir görüşmeler yaparak oyuncularına güven aşılamaya çalışıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...