Muhteşem Fener

Düzenleyen:
Muhteşem Fener

SPOR Haberleri

Fenerbahçe zorlu Kuban deplasmanından galibiyetle dönerek TOP 16'da bitime dört hafta kala play-off'yu garantileyen ilk takım oldu

THY Euroleague'de fırtına gibi esen Fenerbahçe deplasmanda Lokomotiv Kuban'ı da devirdi: 55-52. Bu sonuçla E Grubu’ndaki 9. galibiyetine imza atan temsilcimiz, zirvedeki yerini korudu ve Top 16’nın bitimine dört hafta kala play-off oynamayı da garantiledi. Sarı-lacivertliler ilk çeyreği 17-13 önde geçti. Obradovic'in öğrencileri ikinci periyotta hücum organizasyonlarını skora yansıtamazken Kuban’ın 7-0’lık serisi maçı 20-19’a getirdi. Rakibin serisini Udoh’la bozan Fenerbahçe soyunma odasına 5 sayı farkla 30-25 önde gitti.
Savunmaların savaşı
Üçüncü çeyreğin sonunda Delaney ve Claver’i durdurmakta zorlanan sarı-lacivertliler son bölüme 44-43 geride başladı. Savunma sertliğinin arttığı bu bölümde iki takım da hücum organizasyonlarından faydalanamayınca bir ara 5 dakika boyunca sayı olmadı. Mücadeledeki sessizliği Delaney’le bozan Kuban’a cevabı veren isim Bogdanovic oldu: 50-51. Bitime 46 saniye kala Dixon'ın üçlüğüyle 2 sayı öne geçen Fenerbahçe üstünlüğünü korudu ve nefes kesen maçtan 55-52 galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler gruptaki 11. maçında perşembe günü Darüşşafaka Doğuş'u misafir edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...