Gökhan Töre'ye veda vakti

Düzenleyen:
Gökhan Töre'ye veda vakti

SPOR Haberleri

Son dönemde idmanlarda takım arkadaşlarıyla tartışmalar yaşayan ve düzensiz gece hayatıyla gündeme gelen Gökhan’la sezon sonu yollar ayrılacak

Beşiktaş'la Gökhan Töre yol ayrımına geldi. Türkiye'de geçirdiği ilk sezonunda saha dışı olaylarla gündeme gelen daha sonra kendini tamamen oyununa veren Töre'nin ikinci yarıdaki düşük performansı, üst üste yaşadığı sakatlıklar ve yönetimin ek gelir elde etme düşüncesi gibi sebeplerle genç oyuncu lig bitiminde satış listesine konulacak. Sezonun ilk yarısında fırtına gibi esen ancak ikinci yarıda performansı aniden düşen yıldız oyuncunun zaman zaman takım arkadaşlarıyla yaşadığı tartışmaları ve gece hayatını dikkate alan yönetim, Gökhan Töre'ye gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. 
İsteyeni çok 
Devre arasında Atletico Madrid heyeti İstanbul'da iki gün boyunca siyah-beyazlılarla görüşmüş ancak Başkan Fikret Orman'ı ikna edememişti. Gökhan'ı ısrarla isteyen takımlardan biri de Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham'dı. Ancak İngiliz ekibi de siyah-beyazlılardan, "Şampiyonluğa oynarken devre arasında kilit isimleri satamayız. Sezon sonu yeniden görüşelim" cevabını almıştı. Bu iki takımın yanı sıra adı birçok takımla anılan Gökhan Töre'nin de Avrupa'ya gitmeyi kafaya koyduğu ve yönetimden izin isteyeceği belirtildi.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...