Fener ezer geçer!

Düzenleyen:
Fener ezer geçer!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler Polonyalı rakibi Wisla Can-Pack'e rövanşta da acımadı ve adını son 4 takım arasına yazdırdı

Kadınlar Euroleague'de muhteşem bir sezon geçiren Fenerbahçe, adını final-four'a yazdırmayı başardı. Çeyrek final ikinci maçında Wisla Can-Pack'e misafir olan sarı-lacivertliler, 79-63'lük skorla seride 2-0'ı bularak turladı. Lavender 15 sayı, 4 ribaunt, Quigley 15 sayı, 3 ribaund, 7 asist, Coleman 13 sayı, 4 asist, Hollingsworth 13 sayı, 5 ribaunt ile galibiyette büyük pay sahibi oldu. Fenerbahçe böylelikle son 4 sezonda 3'üncü defa final four'a yükselmiş oldu. Sarı-kanaryalar 2013'te Ekaterinburg'a, 2014'te ise G.Saray'a finalde kaybetmişti. Fenerbahçe ayrıca bu sezon Avrupa'da oynadığı 16. maçından 15. galibiyetini elde etti. 
Uzaylı bunlar!
Kadın basketbolunda gelen zafer Fenerbahçe'nin bu sezon ne kadar iddialı olduğunu bir defa daha gözler önüne serdi. Sarı-lacivertliler basketbol, voleybol ve futbolda gösterdiği başarılarla dünyada eşi benzeri olmayan bir kulüp haline geldi. Sarı-lacivertliler kadın basketbolunda şimdiden adını final four'a yazdırdı. Erkeklerde de daha TOP 16 Turu'nun bitmesine 4 hafta kala play-off garantilendi. Kadın voleybol takımı da Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu ilk maçında Dinamo Moskova'yı yenerek Dörtlü Final kapısını araladı. Futbol takımı da geri kalmıyor ve hem lig, hem kupa, hem de Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...