Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu böyle gitmez!

Düzenleyen:
Bu böyle gitmez!

SPOR Haberleri

Beşiktaş maçındaki kötü futbol taraftarların ve yerel medyanın sabrını taşırdı. Hami Mandıralı'nın istifası isteniyor

Hami Mandıralı'nın göreve geldiğinden bu yana 9 maçta 2 galibiyette kalması bardağı taşırdı. Son oynanan Beşiktaş maçındaki son derece etkisiz futbolun ardından sosyal medyada taraftarlar, yerel basında da gazeteler Mandıralı'yı topa tuttu. Cardozo-Sefa değişikliğinin takımda el freni etkisi yaptığına dikkat çekilirken mağlubiyetin sorumluluğunun teknik direktör Hami Mandıralı olduğu öne sürüldü. İşte yerel basında öne çıkan yorumlar: Günebakış: "Yazık oldu! Hami el freni oldu, Trabzon Beşiktaş’a teslim oldu. Hami hocanın Cardozo-Sefa değişikliği derbinin sonucunu belirledi. Hüsran!". Karadeniz: "Trabzon'un gücü bu. Bizi bu hallere düşürenler utansın. Trabzonspor ortaya koyduğu rezil futbolla teslim oldu. 
Acı üstüne acı
Taka: "Hami’den stop! Trabzonspor taraftarının sabrı taştı ve istifasını istedi. Havada karartı var". Son Nokta: "Bir zamanlar fırtınaydı. İstanbul takımları için kabus olan Avni Aker artık güzel bir rüya! Golcüyü dışarı aldı, golü yedi". İlkhaber Gazetesi, "Galibiyete yakın olduğu maçta yapılan tek değişiklik hatası Trabzonspor’un sonunu hazırladı", Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Kalite farkıyla. Acı üstüne acı" başlıklarına yer verdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...