Kerim, Orman'ın eseri

Düzenleyen:
Kerim, Orman'ın eseri

SPOR Haberleri

Oynamadığı için ayrılık noktasına gelen genç futbolcuyla görüşen Orman, "Formayı hocadan alacak olan sensin. Sende bu yetenek var" diyerek motive etti

HÜSEYİN EROĞUL

Beşiktaş'ta forma giyemediği için ayrılmayı kafasına koyan ve geçtiğimiz günlerde menajerini İstanbul'a çağırarak İngiltere'ye dönmek istediğini söyleyen Kerim Frei, Başkan Fikret Orman'la bir araya geldikten sonra çıktığı iki maçta adından söz ettirdi. Bu sezon ilk kez Ç.Rizespor karşısında on birde forma giyen ve takımının ikinci golünü atan genç oyuncu, Trabzonspor maçında da Olcay'a yaptığı asistle Karadeniz virajında alınan 6 puanda pay sahibi oldu. Oynamadığı için morali bozuk olan Kerim'i iki maça Başkan Fikret Orman hazırladı. Genç yeteneğin menajerini çağırdığını duyan Orman, Kerim'le bir araya gelerek moral verdi ve ayrılık kararından vazgeçirdi. Orman, "Biz teknik direktörün kararına hiçbir zaman karışmayız. Formayı hocadan alacak olan sensin. Sende bu yetenek var. Çok çalış formayı alınca da bırakma" diyerek motive etti. 
9 finalimiz daha var!
Trabzon'dan lider olarak dönen Beşiktaş'ta şampiyonluğa olan inanç artarken, Beşiktaş Yönetimi, tıpkı Kerim olayında olduğu gibi oyuncularla daha yakından ilgilenme kararı aldı. Yönetim sık sık oyuncularla bir araya gelerek takıma moral verecek. Teknik Direktör Şenol Güneş de iki maçta alınan 6 puan sonrası oyuncuları tebrik ederken, "Şimdi önümüzde 9 finalimiz daha var. Her maça aynı konsantrasyonla çıkıp sezonu şampiyon bitirelim" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...