Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sniper 5 hoca indirdi

Düzenleyen:
Sniper 5 hoca indirdi

SPOR Haberleri

Her ne kadar inkar etse de Florya'da gözle görülür şekilde ağırlığı olan Sneijder'in, tam da Avrupa'dan men cezası alınan sezonda ayrılık mesajı vermesi manidar oldu

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray'a sansasyonel bir şekilde transfer olduktan sonra, sarı-kırmızılı takıma çabuk adapte olan ve 4 sezonda büyük başarılar yaşayan Wesley Sneijder, futbolunun yanı sıra teknik direktörlerle yaşadığı sorunlarla da takımdaki iç dinamikleri etkileyen en büyük aktörlerden biri oldu. 2012-13 sezonunda teknik direktör Fatih Terim tarafından istenmemesine rağmen yönetimin zorla takıma kazandırdığı Hollandalı sonraki süreçte tecrübeli çalıştırıcı ile birçok kez karşı karşıya gelmişti. Hatta 6 Nisan 2013'te oynanan Mersin maçının devre arasında oyunda alınan yıldız futbolcunun başkan Ünal Aysal'ı arayarak Fatih Terim'i şikayet ettiği ardından da ikilinin sözlü olarak kavga ettiği iddia edilmişti. Terim'in Galatasaray'dan ayrıldığı dönemde de Sneijder'in kulislerin baş kahramanı olduğu belirtilmişti.
Otoriteye dönüştü
Fatih Terim'in ardından İtalyan hocalar Roberto Mancini ve Cesare Prandelli ile de ego savaşı yaşayan Hollandalı yıldız; teknik direktörle oynatıldığı bölge için üzerinde sıkça tartışmalar yaşadığı ifade ediliyordu. İki çalıştırıcının Galatasaray maceralarının kısa sürmesinde yine Wesley Sneijder'in payının oldukça fazla olduğu ileri sürülmüştü. Saha içindeki pozitif futbolu sebebiyle taraftarın sevgisini kazanan ve bunu kişisel bir güce çeviren Hollandalı yöneticilerin nazarında "otorite" haline geldi. Daha çok Burak Yılmaz'la yıldızı barışmayan Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesin de Hollandalı'nın fikri sorulduğu konuşulurken özellikle Mustafa Denizli döneminde Sneijder kulüpteki bireysel karizması, spor kamuoyunun gözünün içine soktu.
Avrupa'da yok diye mi...
G.Saray yönetimi F.Bahçe maçı öncesi takımın başına Hollandalı Jan Olde Riekerink getirince "Sneijder istedi çünkü" dedikoduları çıkınca sözde isyanda bulunan Sneijder, ayrılık mesajı vermeyi de ihmal etmedi. Sezon sonunda İstanbul'dan ayrılabileceğini ifade eden Sneijder, "UEFA Galatasaray'a 1 yıl men cezası verdi. Seneye Galatasaray Avrupa'da olamayacak ve Sneijder de uluslararası arenada boy gösteremeyecek. Acaba bu nedenle mi ayrılmak istiyor" sorusunu akıllara getirdi. Sarı-kırmızılı takımda çalıştığı hiçbir hocayla uyum sağlayamayan yıldız futbolcunun bu kısa süreçte ve sezon sonu nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...