Benzema'ya yeni soruşturma iddiası

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Benzema'ya yeni soruşturma iddiası

SPOR Haberleri  / AA

Hissedarı olduğu şirkette kara para aklandığı gerekçesiyle Benzema'nın ifadesinin alındığı ileri sürüldü.

Şantaj suçlamasıyla hakkında dava açılan Real Madridli futbolcu Karim Benzema'nın, yeni bir soruşturmada tanık olarak dinlendiği iddia edildi.

Liberation gazetesinin manşetten verdiği haberde, Benzema'nın hissedarı olduğu bir şirket hakkında açılan kara para aklama soruşturmasında Fransız futbolcunun 2 ay önce ifadesinin alındığı öne sürüldü.

Haberde, Benzema'nın firma adına 2,5 milyon avroya satın aldığı restoran işletmesinin kara para aklamak için kullanıldığı iddiasının Paris Savcılığı tarafından araştırıldığı ifade edildi.

Benzema hakkındaki devam eden şantaj soruşturması ise Olympique Lyon takımında forma giyen Mathieu Valbuena'nın mal varlığını gasp etme girişimi kapsamında yürütülüyor. Valbuena'ya özel hayatına ilişkin gizli çekilmiş bir videonun gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin avro istendiği öne sürülmüştü. Söz konusu suçlamalarla ilgili Karim Benzema hakkında 5 Kasım'da dava açılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...