Timsah 4 köşe

Düzenleyen:
Timsah 4 köşe

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlılar güçlü rakibini Deniz (2), Sercan ve Popov (kk) golleriyle devirdi. Misafir ekibin tek sayısı Castro’dan

Bursaspor sahasında ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşa’yı farklı mağlup etti: 4-1. Hamza Hamzaoğlu göreve geldiğinde düşme potasının hemen üstünde bulunan yeşil-beyazlılar bu galibiyetle 4. sıradaki Başakşehir ile arasındaki puan farkını 6’ya indirdi ve Avrupa Ligi için umutlandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Bursaspor 10. dakikada öne geçti. Batalla’nın pasıyla topla buluşan Deniz Yılmaz, kaleci Isaksson’u avladı: 1-0. Yine Batalla’nın topuk pasıyla gelişen 31. dakikadaki atakta Deniz Yılmaz’ın şutu kale yerine Sercan Yıldırım’a pas oldu ve genç oyuncu düzgün vurarak farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Bursaspor hızını kesmedi ve 41. dakikada Sercan’ın pasıyla topa sahip olan Deniz Yılmaz bir defa daha fileleri havalandırdı ve soyunma odasına Timsah’ın üstünlüğüyle girildi: 3-0.
Isaksson ıskaladı
İkinci yarıda Kasımpaşaspor farkı azaltmak için yükleniyordu. Bursaspor ise oyunu daha çok kendi yarı alanında kabul etmesine rağmen rakip sahada kontra ataklarla etkili oluyordu. 80’inci dakikada Popov, topu kalecisi Isaksson’a verdi. İsveçli kaleci meşin yuvarlağı ıskalayınca skor 4-0 oldu. 84’üncü dakikada gelişen Kasımpaşa atağında Castro ceza alanı dışından sert vurdu. Harun’un uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak filelere gitti. Kalan sürede başka gol olmayınca Bursaspor sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...