R.Madrid maçında stat boşaltılmıştı

Düzenleyen:
R.Madrid maçında stat boşaltılmıştı

SPOR Haberleri

Terör olaylarıyla ilgili en çarpıcı örneklerden biri 2004 yılında İspanya'da yaşanmıştı.

Real Madrid'in Santiago Bernabeu'da Real Sociedad'ı ağırladığı maç Ronaldo ve Nihat Kahveci'nin golleriyle 1-1 devam ederken 87. dakikada bomba ihbarı alındı. 4. hakem sahaya dalarak orta hakemi uyardı. Hemen futbolcular soyunma odasına gönderildi. 70 bin taraftar stadı 10 dakika içinde boşalttı. 15 gün sonra maç kaldığı yerden devam etti ve uzatmada Ronaldo'nun düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Zinedine Zidane gol yapınca Real karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. 

DEDİKODULARI BİTİRDİLER
Derbinin ertelenmesiyle birlikte dün kulislerde İsveç'in A Milli Takım'la yapacağı hazırlık maçına gelmeyeceği spekülasyonları yapılmaya başlandı. Ortalığı sarsan bu iddiaya İsveç Milli Takımı Güvenlik Şefi Anders Sigurdson, "Türkiye ile yapacağımız hazırlık maçı için herhangi bir iptal kararı yok. Maçı oynayacağız" cevabını vererek dedikoduları bitirdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...