Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Takım için görülmemiş terör önlemi!

Düzenleyen:
Milli Takım için görülmemiş terör önlemi!

SPOR Haberleri

Kamp için Antalya'ya giden milli takım oyuncuları, Atatürk Havaalanı'na güvenlik gerekçesiyle toplu halde gelmedi. Futbolcular Antalya'ya tek tek geldi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri hazırlıkları kapsamında 24 Mart Perşembe günü İsveç ile özel bir müsabaka oynayacak A Milli Takım, Antalya'ya gitti.

PROGRAMDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

A Milli Futbol Takımı, İsveç ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçları için kamp yapmak üzere Antalya'ya gitti. Daha önce bu akşam saat 22.30'da Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edeceği açıklanan A Milli Futbol Takım kafilesi; yaşanan terör saldırıları sonrası programında değişikliğe gitti ve öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya uçtu.

Milli Takım için görülmemiş terör önlemi!

TOPLU HALDE DEĞİL TEK TEK GELDİLER

İsveç maçı için Antalya'ya hareket eden A Milli Takım kafilesi, güvenlik amacıyla havaalanına toplu olarak değil tek tek geldi. Kamp için Antalya'ya gidecek olan milli takım oyuncuları, Atatürk Havaalanı'na güvenlik gerekçesiyle toplu halde gelmedi. Havalimanında bulunan Türk taraftarlar, milli futbolcuları tek tek görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Milli Takım için görülmemiş terör önlemi!

TERİM AÇIKLAMA YAPMADI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de kendi özel aracıyla saat 11.30'da Atatürk Havalimanı THY CİP salonuna geldi ve bir açıklama yapmadı. Fatih Terim yönetimindeki Türkiye, 24 Mart'ta Antalya'da İsveç ile, 29 Mart'ta ise deplasmanda Avusturya ile oynayacak.

Milli Takım için görülmemiş terör önlemi!

İŞTE 27 KİŞİLİK ADAY KADRO

A Milli Takım'ın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen 27 kişilik aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Harun Tekin, Serdar Aziz (Bursaspor), Muammer Zülfikar Yıldırım (Mersin İdmanyurdu), Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Caner Erkin, Volkan Şen, Alper Potuk, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta, Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Galatasaray), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Altınordu), İsmail Köybaşı, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun (Beşiktaş), Arda Turan (Barcelona), Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Yunus Mallı (Mainz 05), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Burak Yılmaz (Beijing Guoan).

Milli Takım için görülmemiş terör önlemi!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...