Galatasaray Odeabank yarı final için sahada

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray Odeabank yarı final için sahada

SPOR Haberleri  / AA

ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında, Bayern Münih'i konuk edecek Galatasaray Odeabank, rakibini 10 sayının üzerinde bir farkla yenerek organizasyonda yarı finale yükselmek istiyor.

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın sahasında Alman temsilcisi Bayern Münih'le karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, Fransız Joseph Bissang, Polonyalı Marcin Kowalski ve Belçikalı Renaud Geller hakem üçlüsü görev yapacak. Eşleşmede, deplasmanda oynanan ilk maçı 99-89 kaybeden sarı-kırmızılı ekip, rakibini 10 sayının üzerinde bir farkla yenerek yarı finale yükselmek istiyor. Müsabakada normal sürenin 10 sayı farkla Galatasaray Odeabank'ın lehine tamamlanması durumunda, karşılaşma uzatmaya gidecek. Bayern Münih, her türlü galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 9 sayı ve altındaki yenilgilerde üst tura kalan taraf olacak.

Sahasındaki 9 maçın 8'ini kazandı 

Galatasaray Odeabank, ULEB Avrupa Kupası'nda bu sezon sahasında yaptığı 9 maçın 8'ini kazandı. Bayern Münih'in, Türk takımlarıyla 6. randevusu Bayern Münih, Avrupa kupalarında bu sezon Türk takımlarıyla 6. kez kozlarını paylaşacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...