Rekora erteleme

Düzenleyen:
Rekora erteleme

SPOR Haberleri

G.Saray-F.Bahçe derbisi oynanabilseydi, tribünlerde yer alacak 51 bin 600 taraftar ile sezonun en yüksek rakamına ulaşılacaktı

Türkiye'yi yasa boğan bombalı saldırıların ardından gelen ihbar haberi üzerine ileri bir tarihte oynanmasına karar verilen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kırılacak rekor da ertelenmiş oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar takımın kötü gidişine aldırmadan maç öncesi biletlere hücum etmişti. Bu sezon 33 bin kombine satan Galatasaray'da, taraftarlar 18 bin 600 bilet satın aldı.  Karşılaşma oynanabilseydi, TT Arena’nın tribünlerinde 51 bin 600 kişi yer alacaktı ve bu da sezonun rekoru olarak kayıtlara geçecekti. Galatasaray Kulübü ertelenme kararından kısa bir süre önce twitter’dan derbi için 1000 biletin kaldığını duyurmuştu. Yani büyük olasılıkla satılacak olan son biletlerle birlikte derbideki seyirci sayısı 52 bin 600 olacaktı. 
Önce tepki, sonra destek
Öte yandan ertelemeye ilk anlarda tepki gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, durumun ciddiyeti anlaşılınca karara destek verdi. İstihbarat birimlerince, terör örgütü IŞİD’in, taraftarların arasına militanlarını sokarak canlı bomba eylemi ve ardından silahlarla rastgele ateş açarak kaos oluşturulacak kanlı eylem planladığı ortaya konulunca tedirginlik arttı. Sarı-kırmızılılar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, nisan ayında oynanması planlanan derbide en üst düzey seviyede güvenlik önemleri alınması gerektiğini ifade ettiler.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...