Pereira'dan Porto iddiasına cevap

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Pereira'dan Porto iddiasına cevap

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe ile olan 2 yıllık sözleşmesine sadık kalacağını söyleyen Portekizli teknik adam, "Kulüp, aksi bir karar vermediği sürece buradaki görevim sürecek" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yaşanan olaylardan sonra ayrılık için takım aramaya başladığı yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.

"AYRILACAĞIM VE PORTO İDDİASI DOĞRU DEĞİL"
Ankara'daki bombalı eylem sonrası yaptığı, "Burada devam etmeye değer mi?" şeklindeki açıklamasının yanlış anlaşıldığının altını çizen Pereira, "Ben bu açıklamayı kendim için değil burada yaşayan tüm insanlar için yaptım. Amacım terörün insanlık açısından ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatmaktı. İstanbul'da mutluyum. Mesleki olarak hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum. Fenerbahçe'den ayrılacağım, Porto ile görüştüğüm gibi iddialar doğru değil. Zaten bana herhangi bir takımdan gelen teklif de yok" diye konuştu.

"FENERBAHÇE GÖNDERMEZSE BURADAYIM"
Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme yaptığını hatırlatan Vitor Pereira, "Bu sözleşmeye sadık kalmak için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Takımdan ayrılmak gibi bir planım asla yok. Bunlar nereden çıkıyor anlamıyorum. Umarım şampiyon oluruz. Umarım bu takımla Şampiyonlar Ligi heyecanı da yaşarım. Kulüp, aksi bir karar vermediği sürece Fenerbahçe'deki görevim sürecek. Çünkü burada mutluyum. Şampiyon olarak hedefimize ulaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...