Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski: Futbolu Türklerle öğrendim

Düzenleyen:
Podolski: Futbolu Türklerle öğrendim

SPOR Haberleri

Galatsaraylı Lukas Podolski, "Futbolu sokaklarda Türklerle oynayarak öğrendim" diyerek İstanbul'a da övgü yağdırdı.

Galatasaray'ın yıldızı Podolski, Goal Türkiye'nin sorularını yanıtlarken, Türkiye hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbolu Almanya'da Türklerle sokakta oynarken öğrendiğini vurgulayan yıldız futbolcu takım arkadaşı Sneijder hakkında da açıklamalarda bulundu.

"UMARIM ERKEN KARŞILAŞMAYIZ"

Tecrübeli futbolcu, EURO 2016'da Türkiye'ye gol atma ihtimaliyle ilgili olarak, "EURO 2008'de Polonya'ya (doğduğu yer) karşı da 2 kez gol atmıştım. Bu, işimin bir parçası. Türkiye'ye karşı da gol atabilirim. Benim için bir problem yok. Umarım Türkiye'yle turnuvada erken karşılaşmayız" dedi.

"FUTBOLU TÜRKLERLE OYNAYARAK ÖĞRENDİM"

Türklerle beraber büyüdüğünü hatırlatan Poldi, "İki buçuk yaşındayken ailem Almanya'ya taşındı. Futbolu sokaklarda Türklerle oynayarak öğrendim" ifadesini kullandı.

İSTANBUL'A ÖVGÜLER

İstanbul'un harika bir şehir olduğunu ve burayı çok sevdiğini de anlatan Podolski, takım arkadaşı Sneijder için de, "Çok zeki bir futbolcu. Çok iyi anlaşıyoruz. Kulübün önemli bir parçası. İkimiz takımın hücumunu güçlendiriyoruz" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...