Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anadolu Efes'in rakibi Unicaja Malaga

Düzenleyen:
Anadolu Efes'in rakibi Unicaja Malaga

SPOR Haberleri

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 12. hafta maçında yarın İstanbul'da, İspanya temsilcisi Unicaja Malaga ile karşılaşacak.

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 12. hafta maçında yarın İstanbul'da, İspanya temsilcisi Unicaja Malaga ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Çeyrek final iddiasını sürdürmek için galip gelmek zorunda olan lacivert-beyazlılar, gruptan çıkma şansı bulunmayan rakibini mağlup edip, umudunu kalan 2 haftaya taşımaya çalışacak. Top 16 turu E Grubu'nda 11 haftanın ardından Anadolu Efes, 5 galibiyet ve 6 mağlubiyetle beşinci, 3 galibiyet ve 8 yenilgisi bulunan Unicaja Malaga ise averajla yedinci sırada yer alıyor. İki takım arasında Top 16 turunun beşinci haftasında Malaga'da oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes, 85-75'lik skorla kazandı.

Ivkovic: En iyi mücadelemizi ortaya koymalıyız
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Unicaja Malaga karşısında istedikleri sonucu alabilmek için en iyi mücadelelerini ortaya koymak zorunda olduklarını belirtti.

Avrupa kupalarında 554. maç 
Anadolu Efes, Avrupa kupalarında yarın 554. karşılaşmasına çıkacak. Lacivert-beyazlılar, 1979-1980 sezonundan itibaren mücadele ettiği Avrupa kupalarında geride kalan 553 maçın 312'sini kazandı, 241'inde salondan yenilgiyle ayrıldı. Türk ekibi, basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük organizasyonu Avrupa Ligi'nde ise 2001-2002 sezonundan bu yana oynadığı 305 karşılaşmada 155 galibiyet, 150 yenilgi aldı.

Unicaja Malaga ile 16. randevu
Anadolu Efes ile Unicaja Malaga, Avrupa kupalarında yarın 16. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında tamamı Avrupa Ligi'nde oynanan 15 maçtan 8'ini Anadolu Efes, 7'sini Unicaja Malaga kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...