Nani: ''Fenerbahçe'ye geldim çünkü...''

Düzenleyen:
Nani: ''Fenerbahçe'ye geldim çünkü...''

SPOR Haberleri

Portekizli Luis Nani, Fenerbahçe'ye neden geldiğini UEFA'nın resmi sitesindeki röportajında açıkladı.

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, UEFA'nın resmi internet sitesine verdiği röportajında birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Portekizli yıldız, Manchester United günlerinde Crisitano Ronaldo'nun kendisine çok yardım ettiğini söylerken, Fenerbahçe'ye neden transfer olduğunu da dile getirdi.

Luis Nani futbol dışında ''Capoeira'' (Spor ve müzik içeren bir savaş sanatı) yapmayı ve en büyük hobisinin ''Capoeira'' olduğunu söylerken, Manchester United günlerini, ''Manchester United'a gittiğim dönemde Ronaldo ve Anderson da vardı. Bizim için çok önemli bir dönemdi. Portekiz'e göre çok farklı bir yere İngiltere'ye gitmiştik. Ronaldo bana o dönem çok yardımcı oldu. Birçok tavsiyede bulundu. O benim için çok önemli biri ve bundan dolayı çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

''Birçok insana göre Fenerbahçe'ye transferin sürpriz oldu. Ne düşünüyorsun bu konuda?'' sorusuna da cevap veren Nani, ''Türkiye'deki atmosfer hakkında bilgim vardı. Fenerbahçe'nin de büyük bir takım olduğunu biliyordum. Ben her zaman kazanmak istiyorum, her zaman şampiyon olmak istiyorum. İyi futbol oynayacağım ve hayallerime devam edeceğim, kupalar kazanacağım bir takıma gitmek istedim. Bunu da yaptım, bunun için Fenerbahçe'ye geldim'' şeklinde konuştu. SPORX

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...