Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomez'in Beşiktaş'taki geleceği sezon sonunda netleşecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Gomez'in Beşiktaş'taki geleceği sezon sonunda netleşecek

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Gomez, Beşiktaş'taki geleceğinin sezon sonunda netleşeceğini söyledi.

Beşiktaş Futbol Takımı'nın Alman yıldızı Mario Gomez, Almanya Milli Takımı'nın Berlin Olimpiyat Stadı'nda İngiltere'ye 3-2 mağlup olduğu karşılaşmadan sonra AA muhabirine açıklamalarda bulundu. İngiltere'nin bulduğu ilk golden sonra Almanya Milli Takımı'nda düzenin bozulduğunu ve rakibe büyük alan verdiklerini belirten tecrübeli oyuncu, "İngiltere bu durumu iyi bir şekilde değerlendirdi. Bunun bir daha olmaması gerekiyor. Avrupa Şampiyonası'nda böyle bir duruma izin veremeyiz." ifadelerini kullandı.

Maçta 1 gol atıp, 1 golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Gomez, yeniden milli takım kadrosuna dahil olmasından ve sergilediği performanstan duyduğu memnuniyeti aktararak, "Formda olduğum ve takıma katkı verebildiğim için mutluyum. Şimdi karşılaşmalarda yeniden galip gelmeye çalışmamız lazım." değerlendirmesini yaptı.

Beşiktaş'taki geleceği
İtalya'nın Fiorentina kulübünden opsiyonlu olarak kiralanan Mario Gomez, Beşiktaş'taki geleceğinin de sezon sonunda netleşeceğini söyledi. Son dönemdeki terör saldırılarının ardından çok konuşulan güvenlik konusuyla ilgili ise Alman futbolcu, "Bu durum sadece Türkiye'de değil, her yerde, tüm Avrupa'da da konu oluyor. Ben olumlu düşünen bir insanım. Bu tür şeyleri düşünmemeye çalışıyorum." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...