Gomez: Sezon sonu bakarız

Düzenleyen:
Gomez: Sezon sonu bakarız

SPOR Haberleri

Beşiktaş'taki müthiş performansıyla Alman Milli Takımı'na yeniden seçilen Mario Gomez, İngiltere ile oynanan hazırlık maçında attığı golle hasretini dindirdi.

Beşiktaş'taki müthiş performansıyla Alman Milli Takımı'na yeniden seçilen Mario Gomez, İngiltere ile oynanan hazırlık maçında attığı golle hasretini dindirdi. Milli formayla son golünü EURO 2012'de Hollanda'ya atan Gomez, 4 yıllık suskunluğunu bozarken, Beşiktaş'taki durumuyla ilgili olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Gomez, Türkiye'de mutlu olduğunu söylerken, "Sezon sonu geldiğinde 3 taraf oturup bir karar vereceğiz. Kalıp kalmayacağım o zaman belli olacak" dedi. Gomez terör saldırılarıyla ilgili soruya ise "Bu durum sadece Türkiye'de değil bütün Avrupa'da konu oluyor. Bu tür şeyleri düşünmemeye çalışıyorum" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...