Derbi öncesi G.Saray'ı bekleyen büyük tehlike

Düzenleyen:
Derbi öncesi G.Saray'ı bekleyen büyük tehlike

SPOR Haberleri

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder ve Hakan Balta, 13 Nisan tarihinde oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde büyük ihtimalle forma giyemeyecekler.

Normalde 20 Mart tarihinde oynanması gereken, fakat güvenlik gerekçesiyle 13 Nisan'a ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Sarı-Kırmızılı ekibi korku sardı. Milli maçlarda talihsiz şekilde sakatlanan Hakan Balta ile Wesley Sneijder'in, derbi maça yetişip yetişmeyeceği merak konusu haline geldi.

ÖZBEK'TEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, önceki gün verdiği demeçte, "Hakan Balta milli takım kampından döndü. Bağlarında bir zedelenme var, tedavisi devam ediyor. En kısa sürede takıma geri dönecek ama bu birkaç hafta alacak. Sneijder ile mesajlaştık. Adalesinde hafif bir rahatsızlığı var. Birkaç hafta da onun tedavisi sürecek" ifadelerini kullanmıştı.

BALTA DERBİYİ KAÇIRACAK!

İsveç'e karşı Antalya'da oynanan özel maçta sakatlanan, gerçekleştirilen kontroller sonrası ayak bileğindeki bağlarda zedelenme ve ödem olduğu belirlenen deneyimli savunma oyuncusu Hakan, yaklaşık 1 ay formasından uzak kalacak. Buna göre Sarı-Kırmızılı futbolcu, derbide sahadaki yerini alamayacak.

SNEIJDER 3 HAFTA YOK

Hollanda ile Fransa arasında yapılan milli maçta sakatlanan Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak. Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, Sneijder'in Hollanda'da yapılan ilk tetkiklerinde arka adalesinde ikinci derece zorlanma tespit edildi. Galatasaray'ın takım doktoru Yener İnce de Hollanda'daki meslektaşlarıyla iletişime geçerek tecrübeli futbolcu için tedavi programı oluşturdu. Sarı-kırmızılı takımın sağlık ekibi, 30 Mart Çarşamba günü İstanbul'a dönecek Sneijder'in durumunu inceleyecek ve sahalara daha erken dönmesi için çalışmalara başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...