Eski İngiliz futbolcu Gascoigne darmadağın

Düzenleyen:
Eski İngiliz futbolcu Gascoigne darmadağın

SPOR Haberleri

Gascoigne, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde yaralı bir yüz ve elinde içki şişesi ile taksiden inerken görüntülendi.

Attığı gollerle ve oynadığı müthiş futbolla bir döneme damgasını vuran eski İngiliz futbolcu Paul Gascoigne, hayranlarını korkuttu.

YÜZÜ YARALI HALDE GÖRÜNTÜLENDİ

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Gascoigne, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde yaralı bir yüz ve elinde içki şişesi ile taksiden inerken görüntülendi. Uzun süredir alkol bağımlılığı tedavisi gören eski Newcastle ve Tottenham oyuncusunu bu halde görenler hemen polisi aradı ancak 48 yaşındaki adam, çoktan kayıplara karıştı.

Eski İngiliz futbolcu Gascoigne darmadağın

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Çok geçmeden polis, eski milli oyuncuyu başka bir taksinin içinde kıyafetleri darmadağın bir şekilde buldu. Hemen olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı ve futbolcunun hastaneye sevk edildi.

Eski İngiliz futbolcu Gascoigne darmadağın

SARHOŞKEN YERE DÜŞTÜ

Sağlık ekiplerinin yaptığı açıklamaya göre, Gascoigne, sarhoşken düştü ve yüzündeki yaralar bu yüzden oluştu. Oyuncunun alın, burun ve dudağına pansuman uygulandı. Hayranları, Gasco'nun sonunun geçen hafta yaşamını yitiren Hollandalı efsane futbolcu Johan Cruyff gibi olmasından korkuyor.

Eski İngiliz futbolcu Gascoigne darmadağın

KOMŞULARI SON DURUMU "İYİ" DEMİŞTİ

Komşuları, eski yıldızın son bir senedir ayık olduğunu ve hayatının düzene girdiğini belirtmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...