Sneijder derbi aşkına!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sneijder derbi aşkına!

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Wesley Sneijder'in Fenerbahçe derbisine yetiştirilmesi için ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi.

Galatasaray'da üst üste gelen sakatlık haberleri 13 Nisan'da oynanacak Fenerbahçe derbisi nedeniyle sağlık ekibini alarma geçirmiş durumda.

Sarı-kırmızılı kulübün sağlık heyeti, Hakan Balta'nın derbiye yetişmesinin çok zor olduğu fikriyle hiç olmazsa Wesley Sneijder'i büyük maça yetiştirmek için kolları sıvadı. Ayrıca Sneijder'in oynamasının psikolojik avantaj sağlayacağını bildiren teknik direktör Riekerink, sağlık heyetinden yıldız oyuncunun tedavisinin hızlandırılmasını istedi.

Sarı-kırmızılı kulübün sağlık ekibi 16 günlük sürede Sneijder'in derbiye yetişmesi için Hollanda Milli Takımı Sağlık Kurulu ile yakın iletişime geçti ve futbolcunun durumunu yakından takip etmeye başladı. Sneijder'in sakatlığı yoğun tedavi ile sürdürülecek ve 3-4 haftalık iyileşme süresinin 2 haftaya indirilmesi için çaba gösterilecek.

Bugüne kadar derbilerde çok etkin rol oynayan ve Arena'da kazanılan son 2 Fenerbahçe maçında 3 gol atan Sneijder'in, 13 Nisan'da Arena'da sahaya çıkması için gereken her şey yapılacak. Sneijder'in de Fenerbahçe derbisinde oynamak istediğini ve tedavisi süresince büyük özveriyle çalışacağını da teknik ekibe ilettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...