Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray sakata geldi

Düzenleyen:
Galatasaray sakata geldi

SPOR Haberleri

Derbi tarihinin 13 Nisan olarak açıklanması Galatasaray'ı mutlu etmedi. Sarı-kırmızılıların istediği tarih kabul edilmeyince iki yıldızın yetişme ihtimali azaldı

20 Mart'ta oynanması planlanan ancak güvenlik önlemleri sebebiyle başlamasına saatler kala ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 13 Nisan'da oynanacağı açıklandı. Başkan Dursun Özbek, "İki takım da açıklanan tarihe saygı duymak zorunda" derken, Galatasaray'ı sakatlıklar düşündürmeye başladı. Çünkü sarı-kırmızılılar adına derbi tarihini yakından ilgilendiren konulardan biri de Hakan Balta ve Wesley Sneijder'in milli maçlarda yaşadığı sakatlıklardı. Galatasaray maçın 28 Nisan'da oynamasını istemişti. Eğer bu tarih kabul edilse Türkiye'nin İsveç ile oynadığı maçta sakatlanan Hakan Balta ile Hollanda'nın Fransa ile oynadığı maçta sakatlanan Wesley Sneijder'in derbiye yetişme ihtimali bulunuyordu. 
Sneijder yarın gelecek
Her iki oyuncu da yaşadığı sakatlıkların ardından maça devam edememişti. Hakan Balta Avusturya maçı öncesi kadrodan çıkarılırken, Sneijder'in tedavisine milli takım kampında başlandı. İki oyuncunun da sahalara dönüşünün 3 haftalık bir süreyi kapsayacağı belirtiliyor. Galatasaray'da sağlık ekibi bu iki oyuncuyu derbiye yetiştirmek için bütün imkânlarını seferber edecek. Sneijder'le temasa geçen sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncuya sakatlığının durumunu sordu. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, arka adalesinde ikinci derecede zorlanma olan Sneijder'in yarın İstanbul'a döneceğini ve sahalardan uzak kalması ön görülen 3-4 haftalık süreyi hızlı bir tedaviyle aşağıya çekmeye çalışacaklarını açıkladı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...