Usta: İçimiz rahat

Düzenleyen:
Usta: İçimiz rahat

SPOR Haberleri

50. yılda takımın başarılarla dolu bir sezon yaşayacağına inandığını belirten Usta, "Eyvah ne olacak diye uykularım kaçmıyor" dedi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta camiaya umut dolu mesajlar verdi. Kulübün üst seviyeye çekilmesi adına her türlü adımı sorumluluk duygusu içinde atacaklarından hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirten Usta, "Çok derin sıkıntılarla karşı karşıyayız ama Trabzonspor'a yeni şampiyonluklar ve yeniden ayağa kalkmak yakışır. Bunu hep birlikte başaracağız" diye konuştu. Usta, başkan olarak bir saat bile uykusunun kaçmadığını ifade ederek, "Eyvah bu iş ne olacak, bunun altından nasıl kalkacağız, bu kadar sıkıntı ne olacak' diye hiç uykumuz kaçmadı. Başarmak istiyorsanız bunlara göğüs germesini bileceksiniz. Bilmek zorundasınız, zaten onun için göreve geldik. Hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.
Taraftarlara çifte müjde
Muharrem Usta ayrıca İstanbul'da yaşayan Trabzonsporlu taraftarlara da büyük bir müjde verdi. Uçaklı kombine sistemini getireceklerini açıklayan Usya, "Bu sistemde uçak fiyatını kombineye yerleştiriyoruz ve 250 kişilik bir grup uçakla gidiş gelişini ayarlıyoruz. İstanbul'dan da 5000 bin kişilik uçaklı kombine satmayı planlıyoruz" dedi. Trabzonspor'un televizyon kanalı olmadığı yönünde eleştiriler geldiğini de söyleyen Başkan Usta, "Yeni internet sitemiz üzerinden radyo ve televizyon yayını yapacağız. Buna ek olarak Youtube kanalımız geliyor. İddia ediyorum Youtube kanalımız televizyondan daha çok izlenecek" açıklamasında bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...