Lucescu'nun gönlündeki Türk takımı

Düzenleyen:
Lucescu'nun gönlündeki Türk takımı

SPOR Haberleri

Türkiye'de Mircea Lucescu'ya en yakın isim olan Süreyya Ertuğrul, Rumen teknik adam için "Fenerbahçe'yi çalıştırıp, şampiyon yapma hevesi var" dedi.

Türkiye'de Mircea Lucescu'ya en yakın isim olan Süreyya Ertuğrul, Rumen teknik adamın geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

"FENERBAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR"

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Ertuğrul, "Lucescu'yu Paris Saint Germain istiyor, bu net bilgi. İtalya ve İngiltere'den de teklifler alıyor. Ancak Türkiye'ye olan yakınlığı yüzünden İstanbul'u da düşünüyor. Hala Fenerbahçe'yi çalıştırıp, Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra onları da şampiyon yapma hevesi var" dedi.

"GALATASARAY'A OĞLUNU ÖNERMİŞTİR"

"Lucescu, Türkiye'ye gelirse tercihi İstanbul takımları olur." diyen Süreyya Ertuğrul, Galatasaray bu yüzden şanslı. Fakat Galatasaray'ın bulunduğu duruma bakılırsa Lucescu'nın geleceğini düşünmüyorum. 1 yıl Avrupa kupalarına gidemeyecek. Ekonomik olarak kısıtlamalar var. Lucescu transfer yapmak isteyecek. Avrupa'da kupa alabilecek bir projeyle gelmek istiyor. Galatasaray iyi pazarlama yapmalı. Çok forma satmalı ve sponsorluklar bulmalı. Bence bu görüşmede Lucescu, Galatasaray'a oğlu Razvan'ı önermiştir. O da iyi bir teknik direktör. Üstelik 45 yaşında. Doğruyu söylemek gerekirse Lucescu, oğlunu önermiştir'' şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...