Orman: Usandım artık

Düzenleyen:
Orman: Usandım artık

SPOR Haberleri

"42 bin kişilik stada neredeyse 500 bin kişi gelmek istiyor" diyen Orman, "En büyük stresim stadın açılışıyla ilgili. Bitse de rahatlasam" ifadelerini kullandı

Hüseyin EROĞUL

Yeni evine dönmek için geri sayıma geçen Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman açılış öncesi her türlü detayla yakından ilgileniyor. Uzun süredir inşaat alanındaki konteynırda işlerini halleden ve çoğu zaman gündüz erken saatlerde başlayan mesaisini gece geç saatlerde tamamlayan Orman bir yandan da yakın çevresinin bilet taleplerine cevap vermekle uğraşıyor. Bursasspor karşılaşmasına çok yoğun bir talep olduğunu belirten Orman, "Stadın kapasitesi belli, 42 bin kişilik. Ama neredeyse 500 bin kişi maça gelmek istiyor. Beşiktaşlıların bu heyecanı beni de heyecanlandırıyor. Onların sevincini gördükçe yorgunluğumu unutuyorum" diye konuştu. 
Hâlâ birtakım eksiklerin bulunduğunu belirten Fikret Orman, "Şimdi sadece açılışı düşünüyoruz. Açılışa kadar tespit ettiğimiz eksiklikleri gidereceğiz. En büyük stresim stadı bitirerek Beşiktaş'a yakışan bir görkemde açılışını yapmak" ifadelerini kullandı. Stadın camiayı birleştirmek adına çok önemli bir olgu olduğunu ifade eden Orman, "Geçtiğimiz iki sezon şampiyon olabilirdik ama stadımız olmadığı için bu bütünleşmeyi yakalayamadık. Bu sezonun kritik haftalarında artık evimizde oynayacağız. Bunun da önemli bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Umarım hedeflediğimiz şekilde yolumuza devam eder ve kupayı yine burada kaldırırız" şeklinde konuştu.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...