Fener'in şakası yok

Düzenleyen:
Fener'in şakası yok

SPOR Haberleri

Anadolu Efes'in Avrupa defterini kapatan sarı-lacivertliler, evindeki galibiyet serisini de19 maça çıkardı

Euroleague TOP 16 Turu'nu lider olarak tamamlayı 2 hafta önce garantileyen F.Bahçe, buna rağmen ölüm kalım maçına çıkan Anadolu Efes'e acımadı: 90-86. Bu sonuçla Anadolu Efes'in Avrupa macerası Ülker Sports Arena'da son bulmuş oldu. Maça sarı-lacivertliler hızlı başladı ve farkı 5 sayıya çıkardı. Efes farkı Heurtel'in çabalarıyla kapatmaya çalıştı ama F.Bahçe ilk çeyreği 19-16'lık skorla geçti. Antic'in üst üste üçlükleriyle farkı 9'a çıkaran Fener'e, Cedi Osman ve Granger ile cevap veren Efes arayı kapatmaya çalıştı. Son 1 dakikada rakibine sayı şansı tanımayan F.Bahçe soyunma odasına 37-34'le üstün girdi.
Son 2 dakikada heyecan
Üçüncü periyotta Datome yıldızlaşınca sarı-lacivertliler farkı 16 sayıya çıkardı. Sarı-lacivertliler son bölüme 66-50 önde başladı. Final çeyreğinin son 2 dakikasında F.Bahçe'nin temposu aniden düştü. Saric ve Brown ile basketler bulan Anadolu Efes farkı 3 sayıya kadar indirdi: 86-83. Son 5 saniyelik bölümde ise Dixon ve Datome’nin basketleri F.Bahçe'ye galibiyeti getirdi: 90-86. Bu zaferle evindeki galibiyet serisini 19 maça çıkaran sarı-lacivertliler TOP 16'daki son maçında perşembe günü Malaga deplasmanına çıkacak. Efes ise prestij maçında Panathinaikos'u misafir edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...